Lönepodden för extra inspiration

lönehantering och löneoutsourcing med lönepoddenSugen på att lära dig mer om hur det är att arbeta inom löneområdet och vad det innebär med lönehantering och löneoutsourcing?

 

Då kanske du skulle testa att lyssna på ett avsnitt av den populära Lönepodden. En podd som tar upp en mängd olika ämnen inom just lönehantering och löneoutsourcing men också avtal och hantering av diverse reseräkningar och andra vanligt förekommande dokument.

Den finns att lyssna på här, samt här och är fylld med inspiration och kunskap. Dessutom kommer det avsnitt med jämna mellanrum.

Lönefabriken hjälper dig och ditt företag med allt som har med löner att göra

Behöver du en stabil och pålitlig lönepartner med personlig service och lång erfarenhet av just lönehantering? Då är det till oss på Lönefabriken du ska vända dig.

Vi hjälper dig som kund att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Anlitar du oss sparar du tid och energi. Med Lönefabriken får du mer tid att ägna åt att utveckla ditt företag och dina affärer.

Vi finns här för dig och ditt företag

Med våra olika tjänster för lönehantering och löneoutsourcing samt HR slipper du oroa dig för avbrott i kontinuiteten. Vi hjälper dig även med tidrapportering, reseräkningar, HR och löneadministration.

Vill du veta mer? Använd formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Mvh vi på Lönefabriken