Lönefabrikens kundreferenser

Vad säger våra kunder om vår lönehantering?

På Lönefabriken strävar vi alltid efter nöjda kunder. Med vår personliga service och snabba återkoppling lägger vi grunden till goda kundsamarbeten. Hos oss sätts kunden i första hand och vi år måna om att på bästa möjliga sätt underlätta för våra kunder. Alltid med personlig service. En bra kundreferens är något vi alltid eftersträvar. Här berättar några av våra kunder om hur det är att ha Lönefabriken som samarbetspartner.

Behöver du också hjälp med din lönehantering?
Kontakta oss

Kundreferens : Torpheimergruppen AB

Torpheimergruppen lönefabriken löneadministration referenscase

Vi valde att outsourca vår lönehantering under våren 2018 då vår ekonom/löneadministratör valde att pröva sina vingar utanför företaget. Vi tittade på ett antal alternativ men valde till slut att gå vidare med lönefabriken.

Ett val vi inte ångrar, vi har fått ett mycket nära och bra samarbete framförallt med vår kontaktperson som hjälper oss med att lösa alla våra frågor stora som små. Men känner även ett stöd från hela personalstyrkan på Lönefabriken. Vi kan verkligen rekommendera andra att outsourca sin lönehantering till Lönefabriken.

Anders Rydberg
Personalchef på Torpheimergruppen


Kundreferens : Svenska UMTS-Nät AB

Svenska UMTS-Nät AB lönefabriken referens

Vi är ett bolag med få anställda varför det kändes naturligt att få hjälp av en extern partner gällande lönehanteringen.

Vi har nu haft Lönefabriken som partner sedan 2014 och har varit mycket nöjda med deras tjänster och samarbete under alla år.

Deras kompetens, kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet är något vi vill framhålla. Vi har även kunna diskutera och administrera specifika lönefrågor på kort varsel vilket vi uppskattat. Vi vill gärna rekommendera Lönefabriken som samarbetspartner.

Ulf Andrén
CFO Svenska UMTS-Nät AB


Kundreferens : Östgöta Kök-Gruppen

Pontus Quarford på Östgöta kök, nöjd kund till oss på Lönefabriken

Vårt samarbete startade i början av 2012, då vi helt bytte tidrapporteringssystem. Lönefabriken rekommenderade ett system för lönehantering, som har visat sig passa våra behov och vår verksamhet förträffligt!

Vid sidan av systemet får vi alltid den support som vi behöver, frågor rörande kollektivavtal, rapportering till försäkringskassan och övriga myndigheter. Våra sex restauranger har tillsammans ca 100 anställda och vi kan varmt rekommendera Lönefabriken för hantering av löner med mera!

Pontus Quarford
Administrativt ansvarig på Östgöta Kök-Gruppen


Kundreferens : Bluefish Pharmaceuticals

Bluefish Pharmaceuticals tycker att Lönefabrikens lönehantering är toppen.

Under de fyra år som vi har samarbetat med Lönefabriken har de byggt upp en god kunskap om vårt bolag vilket vi värdesätter stort. Det har funnits en kontinuitet i kontaktpersoner och svar på frågor har erhållits inom en kort tidsram.

Jag uppskattar Lönefabrikens kompetenta personal, deras snabba svarsfrekvens och viljan att alltid ta på sig nya uppgifter och ansvarsområden. Karolina och hennes kollegor är en trygghet för oss och jag kan rekommendera att samarbeta med dem.

Marika Kleivard
Group Accounting Manager på Bluefish Pharmaceuticals

Kundreferens : Hüllert Maskin

Kundreferens - Lönefabriken referenskund Hüllert Maskin inom lönehantering och löneoutsourcingLönefabriken är en professionell och trygg samarbetspartner gällande löneadministration. Vi på Hüllert Maskin känner oss väldigt nöjda med deras stora kompetens, goda tillgänglighet och sist men inte minst det trevliga bemötandet.

Det är alltid lätt och trevligt att ta kontakt med Lönefabriken. Jag kan varmt rekommendera dem som en samarbetspartner. Vi är verkligen nöjda!

Lina Burge
Personalansvarig på Hüllert Maskin


Kundreferens : Metallfabriken Ljunghäll AB

Kundreferens - Henning Solli, nöjd kund till lönefabriken

Genom att anlita Lönefabriken har vi en pålitlig och säker lönefunktion. Företaget är numera säkra på att lönehantering och löneutbetalningar sker, även om vår egen löneadministratör skulle bli sjuk eller under dennes semester.

Vår egen löneadministratör har dessutom fått kunniga ”arbetskamrater” som kan bistå med support och hjälp i det mesta inom lönehantering, från kollektivavtalsfrågor till systemadministration och rapportering. Lönefabrikens personal anser jag vara exemplariska i sin professionalitet, hjälpsamhet och korta responstid. Uppstarten av samarbetet gick föredömligt snabbt och har löpt på utan bekymmer.

Jag kan varmt rekommendera dem som samarbetspartner och jag står till tjänst för referenser för den som så önskar.

Henning Solli
Plant HR LJ Sweden
Metallfabriken Ljunghäll AB


Kundreferens : Pålab Svenska

Kundreferens - Carin Gillberg på Pålab är väldigt nöjd med Lönefabrikens lönehantering.

Hösten 2013 valde vi att ta steget till outsourcing av vår löneadministration. Efter sondering av marknaden startade vi upp ett samarbeta med Lönefabriken. Vi fick från första start ett mycket positivt intryck av Lönefabriken.

De bemötte oss med kunskap, stort engagemang och ett personligt bemötande. Under resans gång har vi gjort en del förändring, bland annat har vi implementerat ett nytt tidssystem. Lönefabrikens engagemang och deltagande i dessa processer har varit mycket värdefullt för oss. Idag, fyra år senare, känner vi samma positiva engagemang och bemötande som när vi påbörjade vår gemensamma resa. Vi kan därför varmt rekommendera ett samarbete med Lönefabriken.

Carin Gillberg
Ekonomichef på Pålab Svenska AB