Med ett proaktivt arbetssätt hjälper vi dig att fokusera på din kärnverksamhet

Våra tjänster hjälper dig som kund att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Med ett proaktivt arbetssätt med hög tillgänglighet och servicenivå säkerställer vi kvaliteten på våra tjänster. Anlitar du oss sparar du tid och energi. Med Lönefabriken får du mer tid att ägna åt att utveckla ditt företag och dina affärer.

Lönefabriken startades 2012 av Karolina Bergman. Som anställd hade hon jobbat med lönehantering i 18 år och sökte en ny utmaning. Eftersom hon hade både kompetensen som krävdes och kunskapen om vad kunderna eftersökte, var steget till att starta eget företag inte särskilt långt.

Ökad efterfrågan på löneoutsourcing

Efterfrågan på Lönefabrikens tjänster har blivit allt större och många kunder söker en helhetslösning just för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Från att ha varit ett företag med en person som jobbade med lönehantering har Lönefabriken expanderat. Just nu arbetar fyra personer inom de olika områdena lönehantering, löneoutsourcing och HR hos oss.

Arbetssätt och kvalitet

För oss är kvaliteten viktig. När man hanterar viktiga frågor som rör de anställda, deras löner eller företagets ekonomi gäller det att allt stämmer. Tanken är ju att vi ska ge en korrekt bild av verksamhetens ekonomiska verklighet. Vi har kompetens inom lönehantering och HR.

Vi jobbar alltså proaktivt med både dina och våra egna rutiner för att se till att jobbet blir gjort så effektivt som möjligt.

Vår erfarenhet och vårt arbetssätt har resulterat i tidseffektivt arbete med personlig service. Något som våra kunder uppskattar.

Tillgänglighet och service

På Lönefabriken är tillgänglighet en viktig del i vårt arbetssätt. Vi jobbar hårt med att hålla en hög servicenivå och att du som kund får personlig service. Har du frågor eller funderingar tycker vi att det ska vara lätt att höra av sig. Med andra ord, vi ser till att svara så snabbt som möjligt när du hör av dig.

Vi värdesätter även att du som kund känner dig trygg och väl omhändertagen när du har anlitat oss. Lönefabriken erbjuder kompetens inom en bredd områden med en personlig service.

Det ska vara effektivt, enkelt och roligt att samarbeta med oss!

Hållbarhet och hälsa för ett bra arbetssätt

På Lönefabriken värdesätter vi hållbarhet, miljö och hälsa. Vi anser att det är viktigt med ett hälsosamt och friskt arbetsliv.

Därför tycker vi  om att träna och röra på oss. Något som vi helst gör tillsammans. Hur som helst, Lönefabriken har hittat ett väl fungerande arbetssätt. Ett sätt som håller oss friska, som som dessutom resulterar i att vi mår bra och samtidigt presterar ännu bättre.

Slutligen, behöver du hjälp med lönehantering, löneoutsourcing eller HR? Då ska du inte tveka att kontakta oss via formuläret så hör vi av oss!

Vi erbjuder också tjänster inom HR, lönehantering samt hantering av tidrapporter. Ta gärna en titt i vårt referensgalleri där våra kunder berättar om hur vi arbetar.

Offertförfrågan Kontakta oss