Lönehantering med Lönefabriken – Det känns tryggt

Lönehantering kan lätt bli mer komplicerat än man kan tro. Samtidigt har du som arbetsgivare ett ansvar att betala ut löner och annan ersättning på rätt sätt. Genom att anlita oss slipper du begå vanliga misstag. Vi sköter utbetalningen av löner, ersättningar och förmåner och är uppdaterade på lagar, regler och kollektivavtal. Då kan du känna dig trygg och får tid att göra det du gör bäst.

Vill du veta mer eller har några frågor? Kontakta oss. Det brukar löna sig.

Att betala lön varje månad är en uppgift som växer ganska fort. Mycket tid går till att följa lagar och kollektivavtal samt att anpassa sig till frågor om övertid, semester, sjukdom, reseräkningar, representation och utlägg. Samtidigt är det mycket viktigt för de anställda att lönerna blir rätt.

Med vår lönehantering minimeras risken för misstag

För att undvika misstag som drabbar de anställda, och de konsekvenser som följer är det ofta en bra lösning att låta någon annan sköta lönehanteringen. Vi hjälper dig bland annat med tidrapportering, reseräkningar samt HR.

Då får du istället möjlighet att ägna din energi och uppmärksamhet åt din kärnverksamhet.

Det är inte undra på att löneoutsourcing är så populärt.

Lönefabriken har full koll på lagar och avtal

Att lönen måste bli rätt är en självklarhet. Samtidigt är det svårt att veta vad som krävs för att det ska bli rätt. I Sverige finns en mängd lagar och regler som reglerar löner och ersättningar. Lägg därtill olika former av kollektivavtal.

Har du koll på de lite drygt 670 kollektivatal som finns?

Just kollektivavtal är något som vi är mycket bra på. Dessa uppdateras regelbundet och det är viktigt att kollektivavtalen hanteras korrekt av dig som arbetsgivare.

Att jobba med lönehantering kräver fortlöpande utbildning och koll på gällande regler och avtal, samt en gedigen bakgrundskunskap. Vi hjälper dig att hålla koll på det kollektivavtal som berör just din organisation. Då kan du känna dig trygg.

Offertförfrågan Kontakta oss