Lönehantering med Lönefabriken – Det känns tryggt

Lönehantering kan lätt bli mer komplicerat än man kan tro. Samtidigt har du som arbetsgivare ett ansvar att betala ut löner och annan ersättning på rätt sätt. Genom att anlita oss slipper du begå vanliga misstag. Vi sköter utbetalningen av löner, ersättningar och förmåner och är uppdaterade på lagar, regler och kollektivavtal. Då kan du känna dig trygg och får tid att göra det du gör bäst.

Vill du veta mer eller har några frågor? Kontakta oss. Det brukar löna sig.

Att betala lön varje månad är en uppgift som växer ganska fort. Mycket tid går till att följa lagar och kollektivavtal samt att anpassa sig till frågor om övertid, semester, sjukdom, reseräkningar, representation och utlägg. Samtidigt är det mycket viktigt för de anställda att lönerna blir rätt.

För att undvika misstag som drabbar de anställda, och de konsekvenser som följer är det ofta en bra lösning att låta någon annan sköta lönehanteringen. Då får du istället möjlighet att ägna din energi och uppmärksamhet åt din kärnverksamhet.

Det är inte undra på att löneoutsourcing är så populärt.

Lönefabriken har full koll på lagar och avtal

Att lönen måste bli rätt är en självklarhet. Samtidigt är det svårt att veta vad som krävs för att det ska bli rätt. I Sverige finns en mängd lagar och regler som reglerar löner och ersättningar. Lägg därtill olika former av kollektivavtal.

Därför hjälper det oftast inte bara att lära sig ett program. Lönehantering kräver även en gedigen bakgrundskunskap. Vi hjälper dig att hålla koll på det kollektivavtal som berör just din organisation. Då kan du känna dig trygg.

Offertförfrågan Kontakta oss

Regler och avtal som ofta förändras inom redovisning

Redovisning och bokföring regleras av ett omfattande regelverk som också uppdateras och ändras. Det är samtidigt mycket att hålla koll på i själva utförandet, t.ex. vilka konton som alla inbetalningar och utbetalningar ska bokföras på eller vilket datum inbetalningar till Skatteverket ska ske. Du riskerar också att drabbas av förseningsavgifter om du missar att betala in avgifter, skatter eller moms i tid. Det gör att verksamheten blir beroende av en person för att allt ska skötas på rätt sätt.

Tar du hjälp av oss för att sköta din redovisning ser vi till att din ekonomi sköts på ett smidigt och effektivt sätt med kontinuitet.

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom Tidrapportering

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom Reseräkningar

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom HR