Tidrapportering – Med oss får du koll minut för minut

Tidrapportering är en viktig del i varje företags verksamhet. Tidrapporteringen ligger till grund för löner, men fungerar även som underlag för din fakturering och ekonomisk uppföljning.

Oavsett om du sköter dina närvaro- och frånvarorapporter manuellt eller via ett digitalt system hjälper vi dig.

Digital eller manuell hantering

Vill du använda dig av ett digitalt verktyg har vi ett urval att välja mellan, beroende på vilka krav som arbetssituationen ställer. Vi registrerar dina scheman och ser till att organisationsstrukturen är korrekt.

Populära funktioner

Väljer du att rapportera via vår webbportal kan även medarbetarna själva kontrollera t.ex. komp- och semestersaldo samt se lönespecifikationer via dator eller app.

Just detta är en väldigt populär funktion som många uppskattar. Inte minst då det är lättjobbat, enkelt och användarvänligt.

Flexibel lönehantering och tidrapportering

Väljer du att använda dig av manuella tidrapporter kan vi beräkna ob, övertid eller arbetstidsförkortning och registrera det i vårt lönesystem. Det är vad vi kallar flexibel lönehantering.

Vi erbjuder också tjänster inom lönehantering samt hantering av reseräkningar. Ta gärna en titt i vårt referensgalleri där våra kunder berättar om hur vi arbetar.

Offertförfrågan Kontakta oss