lönefabriken på stora lönedagen

Lönefabriken deltog på Stora Lönedagen

Vi på Lönefabriken har varje år ett antal kompetensutvecklingsdagar som vi inte vill missa. En av de mest populära och omtyckta är Stora Lönedagen.

Temadag med intressanta föreläsare

Stora Lönedagen är en temadag om lönehantering där vi får ett mycket bra tillfälle att uppdatera våra kunskaper, samtidigt som vi får chansen att umgås och lyssna på intressanta föreläsare.

Lönefabriken på Stora Lönedagen

Nya regler, inspiration samt härlig gemenskap

I år låg fokus på kvittning och slutlön samt lönekorrigering och rättelse av AGI. Sedan tillkom såklart en mängd nyheter, förklaringar om vad de nya reglerna innebär för både arbetsgivare och medarbetare samt spännande och intressanta rättsfall.

Stora Lönedagen är ett riktigt proffsigt event

Stora Lönedagen är ett mycket bra tillfälle att vässa kunskaperna och det är dessutom en proffsig och trevligt event som anordnas av Simployer. Nu ska vi ladda för en långpromenad tillsammans där vi kan reflektera över dagens lärdomar. Mvh Karolina och CO 🙂

Lönefabriken hjälper dig och ditt företag med allt som har med löner att göra

Behöver du en stabil och pålitlig lönepartner med personlig service och lång erfarenhet av just lönehantering? Då är det till oss på Lönefabriken du ska vända dig.

Vi hjälper dig som kund att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Anlitar du oss sparar du tid och energi. Med Lönefabriken får du mer tid att ägna åt att utveckla ditt företag och dina affärer.

Vi finns här för dig och ditt företag

Med våra olika tjänster för lönehantering och löneoutsourcing samt HR slipper du oroa dig för avbrott i kontinuiteten. Vi hjälper dig även med tidrapportering, reseräkningar, och löneadministration.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med? Då ska du använda formuläret nedan. Vi återkommer med svar på dina frågor så snart vi kan. Ha nu en riktigt trevlig dag. Mvh vi på Lönefabriken.

Etiketter: ,,,,,,