korttidspermittering

Korttidspermittering – har du kört fast?

Korttidspermittering, eller korttidsarbete,  kan användas när företag drabbas av tillfälliga ekonomiska problem till följd av något oväntat. Det innebär att de anställda tillfälligt går ner i arbetstid och lön. Anställda får behålla en stor del av sin ordinarie lön under permitteringen och företagets personalkostnader minskar. Det används för att undvika uppsägningar och underlätta för företag att snabbt komma igång igen när situationen ändras.

Just nu erbjuder vi våra tjänster gällande korttidspermittering löpandes utan förbindelser. Är du intresserad av att veta mer eller har ytterligare frågor om korttidspermittering, kontakta oss på 013-4651600 eller maila Lönefabriken på info@lonefabriken.se

Lönefabriken hjälper dig och ditt företag med allt som har med löner att göra

Behöver du en stabil och pålitlig lönepartner med personlig service och lång erfarenhet av just lönehantering? Då är det till oss på Lönefabriken du ska vända dig.

Vi hjälper dig som kund att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Anlitar du oss sparar du tid och energi. Med Lönefabriken får du mer tid att ägna åt att utveckla ditt företag och dina affärer.

Vi finns här för dig och ditt företag

Med våra olika tjänster för lönehantering och löneoutsourcing samt HR slipper du oroa dig för avbrott i kontinuiteten. Vi hjälper dig även med tidrapportering, reseräkningar, och löneadministration.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med? Då ska du använda formuläret nedan. Vi återkommer med svar på dina frågor så snart vi kan. Ha nu en riktigt trevlig dag. Mvh vi på Lönefabriken.