Åsa är löneadministratör och jobbar med löneadministration och lönehantering på Lönefabriken

Hallå där Åsa, löneadministratör på Lönefabriken

Hur kom det sig att du blev löneadministratör?

Jag hade bott utomlands i några år och ville ha en nystart när jag flyttat hem till Sverige igen. Jag hittade en utbildning till löneadministratör som verkade intressant som jag sedan påbörjade. Det visade sig att det var ett bra beslut, då jag både tycker om att arbeta med siffror och med människor. Det är helt enkelt ett jobb som passar mig väldigt bra och som jag trivs riktigt bra med.

Hur ser en normal arbetsdag ut?

Det beror mycket på vilken period i månaden vi är i. Vissa veckor är det snudd på ren lönekörning, andra veckor mer statistik och rapportering.

Vad är det som får dig att trivas på jobbet?

Jag tycker det är jättekul att jobba med både siffror och den personliga kontakten man får med kunder och deras anställda. Det ger mig en toppenbra kombination av varierade arbetsuppgifter. Även om jag varje månad har ett grundjobb så tillkommer det nya och spännande utmaningar hela tiden. Sedan är arbetskamraterna otroligt viktiga. Vi är ett kanonteam som jobbar tillsammans.

Lönefabriken hjälper dig och ditt företag med allt som har med löner att göra

Behöver du en stabil och pålitlig lönepartner med personlig service och lång erfarenhet av just lönehantering? Då är det till oss på Lönefabriken du ska vända dig.

Vi hjälper dig som kund att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Anlitar du oss sparar du tid och energi. Med Lönefabriken får du mer tid att ägna åt att utveckla ditt företag och dina affärer.

Vi finns här för dig och ditt företag

Med våra olika tjänster för lönehantering och löneoutsourcing samt HR slipper du oroa dig för avbrott i kontinuiteten. Vi hjälper dig även med tidrapportering, reseräkningar, HR och löneadministration.

Vill du veta mer? Använd formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Mvh vi på Lönefabriken

Offertförfrågan Kontakta oss

Etiketter: ,,,