Med ett proaktivt arbetssätt hjälper vi dig att fokusera på din kärnverksamhet

Våra tjänster hjälper dig som kund att fokusera på det du är bra på – din verksamhet. Med ett proaktivt arbetssätt med hög tillgänglighet och servicenivå säkerställer vi kvaliteten på våra tjänster. Anlitar du oss sparar du tid och energi. Då får du mer tid att ägna åt att utveckla ditt företag och dina affärer.

Lönefabriken startades 2012 av Karolina Bergman. Som anställd hade hon jobbat med lönehantering i 18 år och sökte en ny utmaning. Eftersom hon hade både kompetensen som krävdes och kunskapen om vad kunderna eftersökte, var steget till att starta eget företag inte särskilt långt.

Ökad efterfrågan på löneoutsourcing

Efterfrågan på Lönefabrikens tjänster har blivit allt större och många kunder söker en helhetslösning just för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Från att ha varit ett företag med en person som jobbade med lönehantering har Lönefabriken expanderat. Just nu arbetar fyra personer inom de olika områdena lönehantering, redovisning och HR hos oss.

Kvalitet och proaktivitet

För oss är kvaliteten viktig. När man hanterar viktiga frågor som rör de anställda, deras löner eller företagets ekonomi gäller det att allt stämmer och ger en korrekt bild av verksamhetens ekonomiska verklighet. Vi har kompetens inom lönehantering, redovisning och HR.

Vi jobbar proaktivt med både dina och våra egna rutiner för att se till att jobbet blir gjort så effektivt som möjligt.

Det gör till exempel att vi inte fakturerar för onödigt jobb och att du som kund får förbättringsförslag på hur vi tillsammans kan se till att jobbet blir utfört så effektivt som möjligt.

Tillgänglighet och service

För oss är också tillgänglighet en viktig del i vårt arbetssätt. Vi jobbar med att hålla en hög servicenivå och att du som kund får personlig service. Har du frågor eller funderingar tycker vi att det ska vara lätt att höra av sig. Därför svarar vi alltid så snabbt som möjligt när du hör av dig.

Vi värdesätter att du som kund känner dig trygg och omhändertagen när du har anlitat oss. Vi erbjuder kompetens inom en bredd områden med en personlig service. Vi tycker att det ska vara effektivt, enkelt och roligt att samarbeta med oss!

Hållbarhet och hälsa

Vi värdesätter hållbarhet, miljö och hälsa. Vi anser att det är viktigt med ett hälsosamt och friskt arbetsliv. Därför tycker vi på Lönefabriken om att träna och röra på oss, tillsammans. Det håller oss friska och gör att vi mår och arbetar ännu bättre.

Behöver du hjälp med lönehantering, redovisning eller HR? Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss!

Offertförfrågan Kontakta oss