Löneoutsourcing

Löneoutsourcing – Populärt, flexibelt och tryggt

Löneoutsourcing ökar i popularitet år för år. Fler och fler företag inser fördelarna med att låta oss på Lönefabriken sköta sina löner. Vi är proffs på lönehantering. Det vill säga tidsredovisning, reseräkningar och andra lönerelaterade tjänster. Hos oss får du både personlig kontakt och personlig service. Då kan du känna dig trygg och får tid att göra det du gör bäst.

Vill du veta mer? Kontakta oss – Det brukar löna sig.

När löner, ekonomi och personalfrågor sköts internt hamnar man automatiskt i en sårbar situation. Uppgifterna blir ofta beroende av en person och kan göra organisationen känslig vid sjukdom eller ledighet. Med våra olika tjänster för lönehantering slipper du oroa dig för avbrott i kontinuiteten. Lönefabriken hjälper dig med bokföring, bokslut, tidsrapportering, och löneadministration. Vår löneoutsourcing är populär och spar mycket tid och resurser åt våra kunder.

Full koll på lagar och kollektivavtal

Vi har dessutom koll på gällande kollektivavtal och övriga regler och avtal som reglerar löner och ersättningar. Just detta är många av våra kunder väldigt glada att slippa tänka på.

För oss på Lönefabriken är det viktigt att du får en personlig kontakt och personlig service. Du ska känna dig helt trygg med att vi tar hand om dig. Därför värdesätter vi även tillgänglighet och ser det som en viktig del av vår verksamhet.

Vi hjälper dig. Oavsett om du vill ha en helhetslösning eller behöver hjälp med delar av din lönehantering, som bokföring, bokslut eller redovisning.

Offertförfrågan Kontakta oss