Löneadministration

Löneadministration – Du spar tid och undviker misstag

Löneadministration kan lätt bli mer komplicerat än man kan tro. Du som arbetsgivare har samtidigt ett ansvar att betala ut löner och annan ersättning på rätt sätt. Genom att anlita oss slipper du begå vanliga misstag. Vi sköter utbetalningen av löner, ersättningar och förmåner och är uppdaterade på lagar, regler och kollektivavtal. Då kan du känna dig trygg och får tid att göra det du gör bäst.

Vill du veta mer ? Kontakta oss – Det brukar löna sig.

Att betala lön varje månad är en uppgift som växer ganska fort. Mycket tid när det gäller löneadministration går till att följa lagar och kollektivavtal samt att anpassa sig till frågor om övertid, semester, sjukdom, reseräkningar, representation och utlägg. Samtidigt är det mycket viktigt för de anställda att lönerna blir rätt.

För att undvika misstag som drabbar de anställda, och de konsekvenser som följer är det ofta en bra lösning att låta någon annan sköta din löneadministration. På så sätt får du istället möjlighet att ägna din energi och uppmärksamhet åt din kärnverksamhet.

Lönefabriken har full koll på löneadministration, lagar och avtal

Att lönen måste bli rätt är en självklarhet. Samtidigt är det svårt att veta vad som krävs för att det ska bli rätt. I Sverige finns en mängd lagar och regler som reglerar löner och ersättningar. Lägg därtill olika former av kollektivavtal. Därför hjälper det oftast inte bara att lära sig ett program. Lönehantering kräver även en gedigen bakgrundskunskap. Vi hjälper dig att hålla koll på det kollektivavtal som berör just din organisation. Med vår löneadministration kan du känna dig trygg.

Offertförfrågan Kontakta oss